1-11-2015 Strandwandeling Noordwijk

Om 13.00 ontmoette we elkaar bij de strandtent, bekende en nieuwe gezichten…
Met veel enthousiasme begonnen we aan de wandeling, het was erg mistig wat wel een heel mooi (beetje spookig) gezicht was. Vele honden waren los en speelden doldriest over het strand. Andere waaronder ook de onze liepen aangelijnd te genieten van de wandeling.De zeemeeuwen waren waarschijnlijk wat minder blij met onze komst, want die waren uiteraard een favoriet jacht object!

Na enige tijd werd besloten om te keren en niet zoals de vorige keer door de duinen terug te gaan maar over het strand. We hadden een grotere groep en dan is dat wel zo leuk. Bij terugkomst hebben we gezellig even gezeten op het terras en werd ons het zonnetje nog even lekker in ons gezicht gegund.

Net als de wandeling in februari is het toch wel bijzonder dat we weer buiten zaten en het eigenlijk gewoon warm aan voelde. Na een hapje en een drankje was het tijd om weer huiswaarts te keren. Ik denk dat iedereen weer terug kan kijken op een geslaagde en gezellige wandeling!

De foto’s van de wandeling kunt u HIER bekijken

 

 


Op dierendag leek het ons leuk om de honden extra te verwennen! Vandaar dat we de geplande wandeling op die dag verplaatst hebben naar een wandeling over het strand op 1 november.

De route loopt over het strand en we komen door de duinen heen weer terug, (honden mogen los).

Er is na de wandeling gelegenheid om even gezellig met elkaar na te borrelen!
We verzamelen om 12.45 op de parkeerplaats (kosten van het parkeren zijn €2,-) en we willen graag om 13.00 vertrekken. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Opgeven via activiteiten@wolfhond.org

https://www.facebook.com/events/1462840924017039/