15 januari wandeling Bussloo

15 januari hebben we een ontzettend gezellige wandeling gehad.

Het begon een beetje warrig aangezien op 3 verschillende plaatsen de auto’s waren geparkeerd, maar eenmaal bij elkaar was het een gezellig groepje.

We hebben tussendoor een stop gehad met lekkere warme chocomelk en slagroom en warme Gluhwein. Natuurlijk compleet met een lekkere koek.

Na de stop moesten helaas een paar mensen naar huis i.v.m. een andere afspraak en zijn we met een select groepje verder gelopen. Uiteindelijk hebben we het hele meer gehad en was het schemerig toen we bij de auto’s aankwamen.

En het nadeel van op verschillende plaatsen parkeren is dan ook niet meer weten waar een auto geparkeerd staat 😉 Dus honden gewisseld van auto en de zoektocht gestart, gelukkig de auto terug gevonden, die niet op loopafstand stond. Hondjes uitgeladen, eigen hond weer ingeladen en iedereen kon met een gerust hart hun weg naar huis vervolgen.
Mag ik iedereen danken voor de gezelligheid en natuurlijk tot de volgende keer!

Klik hier voor de foto’s

Informatie

15 januari houden wij onze Nieuwjaarswandeling op Bussloo met warme chocomelk en glühwein!

Na alle gezellige dagen warm binnen zitten en iedereen inmiddels af te zijn geweest is het weer tijd voor de hondjes! Die willen elkaar ook een Gelukkig Nieuwjaar wensen en voor de gezelligheid hebben ze bedacht om lekkere warme chocolademelk en gluhwein te schenken!

Het is een wandeling waar de honden los mogen, maar niet moeten. Hou hier rekening mee. Mocht je hond niet zo lief zijn, hou hem/haar dan goed in de gaten. Geld ook voor de andere wandelaars, hou deze honden in de gaten. Deze wandeling geschied op eigen verantwoordelijkheid en wij als NVTW zijn niet aansprakelijk voor welke gebeurtenis dan ook.

Graag ontvangen we jullie aanmelding zodat we voor ieder baasje/wandelaar die mee gaat genoeg hebben!
Meld je dus snel aan op nvtw.wolfhond.org@gmail.com of via https://www.facebook.com/events/728800743935152/

Honden los in Bussloo

Recreatiegebied Bussloo (300 ha!) ligt in de stedendriekhoek Apeldoorn, Zutphen, Deventer en is makkelijk bereikbaar. Het is een groot meer met grasvelden en strandjes.

Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen en zwemmen. Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

Parkeren kan (betaald, 4 euro per dag) bij de Kiosk de Robberskamp (ingang 2). Adres navigatie: Kneuterstraat 28 in Wilp.