24-05-2015 Kampioensclubmatch NVTW

24 mei Kampioensclubmatch NVTW 2015

Op de eerste pinksterdag ging bij velen vroeg de wekker, zelf netjes in de kleren , de honden schoon en geborsteld in de auto op naar Hoenderloo!
Rond 09.00 reden de eersten het terrein van Ruitersportcentrum “de Krimhoeve” op, de zon scheen al vol op en het opbouwen kon beginnen! De tent werd opgezet, de tafels en stoelen stonden klaar en de ring werd uitgezet. Alles stond mooi op tijd klaar en zo kon de keurmeester, Mevrouw D. Rimaitite op tijd beginnen met het keuren!
Er waren veel deelnemers in diverse klasse’s van pup tot veteraan. Diverse prachtige Tsjechen waren deze dag te bewonderen, ook uit het buitenland hadden ze de weg naar ons gevonden. Op zo’n dag is het dan ook leuk om nieuwe mensen en hun honden te leren kennen, en er leuke contacten aan over te houden. Mede door het mooie weer zat de zonnige sfeer er dan ook goed in!
Er waren voor de winnaars mooie prijzen te halen, en behalve de bekers voor op de schoorsteenmantel, werd ook gedacht aan de Tsjechen zelf, die kregen een pakket vol snoepjes en botjes.
Tegen een uur of 16.00 verliep de dag dan ook aan zijn einde, toen de laatste prijswinnaar was bekend werd de BBQ voor de aangemelde deelnemers aangestoken.

Wij kijken terug op een geslaagde dag vol gezelligheid, en hopen jullie dan ook volgend jaar weer te mogen verwelkomen!

Beste van de show ; Ulvy van Goverwelle

Link naar de foto’s op Facebook;

clubmatch NVTW 2015