8 september Avondwandeling

Avondwandeling Strand 

8 september hebben we prachtige wandeling over het strand gemaakt met in totaal 7 wolfjes.
We hadden het geluk een geweldig mooie zonsondergang te mogen zien.
Van de deelnemers kregen we te horen dat dit vaker georganiseerd mag worden, dus dat gaan we dan ook weer doen.

Aanwezigen:
1) Iris & Seba
2) Sandra
3) Wouter
4) Moni & Matthi
5) Sam & Laura

Tsjechoslowaakse Wolfhonden
1) Cirion & Itake
2) Kayla
3)
4) Noemi
5) Xavi, Haley & Ike

Klik hier voor de foto’s

Informatie

Locatie: Wassenaarse slag
De Wassenaarse Slag 31
2242 PG Wassenaar

Tijd: 19.00uur verzamelen
Start wandeling 19.30uur

Aanmelden verplicht.

Informatie
Op het strand van Wassenaar mogen honden ten noorden en ten zuiden van het badstrand het hele jaar loslopen. De grootste (en meest populaire) van deze twee hondenstranden is te bereiken via een gemarkeerde hondenroute die start vanaf parkeerterrein de Kuil (aan het einde van de Wassenaarseslag rechts). De route loopt door duingebied Berkheide (let op: hier moeten honden tussen 1 maart en 1 augustus aan de lijn!).

Het badstrand zelf (dit is het strand direct achter de strandopgang bij de rotonde) is tussen 15 mei en 15 september tussen 07:00 en 19:00 uur verboden voor honden. De rest van het jaar mogen honden ook op dit deel van het strand de hele dag los. Zie ook deze website van de gemeente Wassenaar.

Let op: in de zomermaanden mogen honden bij temperaturen onder de 18 graden vanaf de rotonde bij de parkeerplaats wel direct het strand op en los. Dit wordt aangegeven middels een vlag bij de rotonde. Als de vlag in de top hangt, mogen honden niet via het badstrand naar hun eigen strand, maar moeten ze via de route door de duinen. Als de vlag laag hangt of afwezig is, mogen honden meteen los.

Parkeren kan (betaald) op een van de parkeerplaatsen aan het einde van de Wassenaarseslag. Brasserie De Badmeester is het gehele jaar geopend en honden zijn van harte welkom.

Bereikbaarheid 
De Wassenaarse Slag is met de auto uitstekend bereikbaar. Verschillende grote parkeerterreinen bieden voldoende ruimte aan een grote hoeveelheid auto’s. Parkeerterrein Zeelust is het dichtst bij het strand: vanaf hier sta je binnen twee minuten met je voeten in het zand. Voor fietsers is de Wassenaarse Slag ook goed te bereiken: de weg naar het strand ligt aan de lange-afstandsfietsroute LF1 tussen Den Haag en Katwijk. Met het openbaar vervoer is de Wassenaarse Slag niet te bereiken.