9 November strandwandeling – Goeree-Overflakkee

De wolven waren los ?

Rond 11.00 uur hebben wij ons verzameld op de parkeerplaats om vanaf daar door de duinen naar het strand te wandelen. Aangezien het voor de tijd van het jaar mooi weer was ☀️ hebben we gezellig een tijdje over het strand gelopen zodat de wolven en wolfjes lekker los konden gaan hier.

Na afloop hebben we nog gezamenlijk een drankje gedaan. Een wandeling zoals deze gaan we zeker nog eens herhalen, heeft u nou ook intresse? Houd dan onze website en FB pagina in de gaten!

Hieronder volgen enkele foto’s van deze gezellige dag.

Leden van de NVTW krijgen €2,50 korting!
Nog geen lid, en wel graag lid worden? Dat kan d.m.v. Onderstaande link. Het eerste (lopende) jaar is gratis voor nieuwe leden.
http://nvtw.nl/lid-worden/

Beste leden:
Op deze dag willen we als vereniging graag een wandeling gaan maken over het mooie strand van Goeree-Overflakkee. We willen rond 11.00 uur gaan starten met de wandeling en rond lunchtijd weer terug zijn. Na afloop van de wandeling is er eventueel de mogelijkheid om in de omgeving een restaurant te gaan bezoeken om bijvoorbeeld de lunch te nuttigen.

We hopen natuurlijk dat het weer een beetje meewerkt, maar meer nog hopen we op een leuk aantal wandelaars met Wolfhonden.

Meld u aan via nvtw.wolfhond.org@gmail.com of via Facebook voor deze gezellige strandwandeling.
Exacte locatie volgt later.