Contact en informatie bestuur

Dagelijks bestuur

Beste leden zoals u waarschijnlijk heeft gemerkt is het bestuur van onze vereniging volledig op de schop gegaan.
Via deze pagina zullen wij ons aan u voorstellen, zodat u weet wie u kunt contacteren bij vragen.


Voorzitter

Even kort voorstellen…

Ik ben Aletta en woon samen met Wim in Strijen, in de Hoeksche Waard, op de Zuid-Hollandse eilanden, wij hebben twee kinderen, waarvan één inmiddels al zelfstandig woont.
Ik ben zelfstandig ondernemer als gewichtsconsulente en kindercoach.
Ongeveer zeven jaar geleden hebben wij voor het eerst kennisgemaakt met het mooie ras van de Tsjechoslowaakse Wolfhond, wij hebben toen een Tsjechen dame van 3,5 jaar in ons gezin opgenomen. Deze dame is heeft ons met alle facetten van het ras kennis laten maken, kan zeggen het was zeker geen gemakkelijke dame, maar ondertussen past zijn perfect in ons gezin. Inmiddels bestaat onze roedel uit één Tsjechen dame van bijna tien jaar, een Siberische Husky (reu) van 6 jaar en sinds kort een Tsjechen pup (reu).

In de wintermaanden train ik mijn Tsjech tezamen met mijn Husky voor de kar, soms als tweespan en soms als vierspan. Het is een cadeautje om met je honden zo te kunnen werken.
Ook ben ik vaak op de manege te vinden bij mijn paard.

Mijn taak binnen het bestuur is voorzitter.
Vanuit deze functie neem ik ook de website voor mijn rekening. Samen met de andere bestuursleden wil ik proberen om de vereniging weer nieuw leven in te blazen.

Voor vragen en of ideeën kunt u mij bereiken via:
mail: info@nvtw.nl
Telefoon: 06-83174261


Secretaris 

Deze functie staat open


Penningmeester

Even kort voorstellen…
Ik ben Pascalle Ypkemeule, 36 jaar, Getrouwd en moeder van een dochter. Werkzaam in de automobielbranche als garantiespecialist bij een merkdealer.

Wij wonen met onze roedel Ctibor (TSW) en 3 katten Benzi (elders onder gebracht), Gizmo en Garfield aan de rand van het prachtige dorp Beckum. In deze bosrijke omgeving ben ik veel te vinden voor een wandeling met Ctibor of een heerlijke buitenrit te paard. Afgelopen december 2018 heb ik helaas afscheid moeten nemen van mijn grote vriendin Wilma (KWPN).
Inmiddels kan ik als bijrijder deze hobby weer oppakken en genieten van de natuur.
Naast de verplichtingen en hobby’s besteed ik mijn tijd aan vrijwilligerswerk in het dorp voor de AED en afvalbeheer.
Per mei 2019 ga ik mij als penningmeester inzetten om dit mooie ras en vereniging in stand te houden.

Voor vragen en of ideeën kunt u mij bereiken via:
mail: info@nvtw.nl
Telefoon: 06-41520847


Algemeen Bestuurslid

Even kort voorstellen…

Ik ben Tahira Tarquini momenteel heb ik 4 wolfhonden: 3 Tsjechoslowaakse Wolfhonden en 1 Amerikaanse Wolfhond.
Ik studeerde Business and Economics, maar toen onze 1e Tsjech (Kira) in mijn leven kwam, werd ik verliefd op de ras en wilde alles over ze leren.
Al snel werd deze passie een onderdeel van mijn leven. Dankzij de geweldige manier van communiceren van wolfhonden en door de interacties tussen Kira en mensen, besloot ik mijn carrière en mijn levensstijl te wijden aan de wolfhonden.

In mijn bijbaan als Project Coördinator van Erasmus Plus projecten werkte ik vele met coaching methodes.
Op een dag kwam ik erachter, dat het ook mogelijk is om mensen te coachen met behulp van honden, dus waarom niet met wolfhonden?
Dit is de reden waarom ik een wolfhondenroedel wilde vormen en ik startte mijn Wolfdog Assisted Coaching praktijk, genaamd Flow Coaching & Training.
Verkerende in de wolfhondenwereld realiseerde ik me, dat de meeste mensen wolfhonden aanschaffen vanwege hun uiterlijk en zich niet goed (laten) informeren over wat het werkelijk inhoudt om je leven te delen met deze dieren. Daarom worden er zoveel wolfhonden herplaatst,
en Tsjechen vallen veel in deze categorie, helaas. Hopelijk als algemeen bestuurslid van de NVTW, samen met het bestuur en de verenigingsleden, kunnen we mensen meer bewust over dit prachtige ras maken.


Algemeen Bestuurslid

Even kort voorstellen…

Eleonore Pruiksma Zijp, woonachtig in Sellingen Oost Groningen, samen met Anco hebben we de Kennel Vanbeetsehoven. Werk al sinds jaar en dag als zzp’er medisch specialist, altijd actief geweest in verschillende besturen.

We hebben drie wolfhonden en tal van andere dieren, wonen geheel vrij aan de bosrand bij een meer, waardoor we mooi kunnen wandelen met de honden.   Vanaf ’07 gaan we met de camper weg, waarbij de wolfhonden meegaan en zichtbaar genieten.

We zijn als fokker maar ook als lid betrokken bij de vereniging vanaf we wolfhonden hebben, vind het belangrijk dat er een rasvereniging is waarbij we de regels en voorwaarden voor gezond fokken goed en duidelijk naar voren willen brengen.

Daarbij zie ik er naar uit om met veel enthousiaste wolfhonden eigenaren deel te nemen aan de diverse activiteiten en verhalen uit te wisselen, maar zeker ook van elkaar te leren.


Kascommissie

Activiteitencommissie

Nieuwsbrief/Website
Het dagelijks bestuur

Puppy informatie en Herplaatsers
Het dagelijks bestuur

Voor contact vul het onderstaande formulier in of neem contact op via het algemene mailadres: info@nvtw.nl