Training

Beste leden,

Graag willen wij jullie een training met jullie honden aanbieden door een erkend gediplomeerd trainer/gedragstherapeut.

We weten dat Tsjechen soms wat “bijzonder”
Kunnen wezen, uiteraard wisten wij toen we een Tsjech in huis namen dat dit anders zou zijn als een gemiddeld genomen ander type huishoud. Maar soms loop je tegen dingen aan waarvan je je afvraagt hoe je er mee om moet gaan, of misschien denk je wel dat je eigenlijk wel op de goede weg zit maar heb je wat bevestiging nodig? Wij bieden jullie daarom een training aan bij Wioletta Bolken, een zeer ervaren vrouw die al menige jaren kennis en ervaring heeft met wolfhonden, en jullie graag zou willen helpen!

Loop je nou eventjes vast, heb je een hond met een probleem? Of ben je gewoon benieuwd naar wioletta en haar manier van trainen met (wolf)honden? Lees dan even verder, zijn er vragen? Stel gerust!

Opgeven kan via een bericht onder deze post, een privé bericht of via de mail, heeft u een voorkeur van dagdeel geef dit dan bij voorkeur door bij opgave, we zullen tzt een tijdschema maken en jullie op de hoogte stellen van de aanvang tijd.

Tijd: 10:30 uur – 17:00 uur
Locatie: Driehoekweg 14, 7737 PA Stegeren, Nederland

Even voorstellen..

Hallo,
ik ben Wioletta Bolken getrouwd met André Bolken,
Op dit moment bestaat ons roedel uit een Bracco Italiano, met wie we onder meer gehoorzaamheid, zweet, en jachttraining doen, en onze Tsjechoslowaakse Wolfhond. Met alle twee doen we neuswerk, iets waar zij en wij ontzettend veel plezier aan beleven. De opvoeding, training en verzorging is vooral in mijn handen. Honden en alles eromheen zijn mijn grootste passie. Van klein kind af aan ben ik omringd door honden, we hadden er vroeger thuis ook drie. Als bijbaantje paste ik op honden, liet ik ze uit en/of ging ermee naar de hondenschool voor de eigenaren. Zelf hebben wij jarenlang zes honden gehad, twee Tsjechoslowaakse Wolfhonden, drie Alaskan Husky’s en een Carolina Dog. Met ons roedel deden wij hobbymatig aan sledehondensport. Ik heb onder meer opleidingen gevolgd voor kynologisch instructeur, hondengedrag, b.a.t., neuswerk en jacht instructeur, oa aan de Tinley academie, de Martin |Gaus academie, bij Gwen Pieters en Hotsche Luik, en elk jaar volg ik scholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook heb ik me verdiept in het gedrag van oerhonden, daar de Carolina Dog nog heel dicht bij de natuur staat net als de Tjechoslowaakse wolfhond en de Husky, dit vraagt naar mijn mening om een andere aanpak bij het trainen als de ‘gewone’ hond. Al jaren geef ik workshops speuren en mantrailen, les op hondenscholen en trainingen aan wolfhonden. Bij hondenschool Whisper, van mij en mijn collega, geef ik met heel veel plezier les, waarbij het mijn doel is om met de lessen te bereiken dat de band tussen mens en hond wordt versterkt door te leren samenwerken op een positieve manier, om zo tot beste maatjes te worden!
Vriendelijke groet, Wioletta van Casa Lupo speuren en mantrailen en hondenschool Whisper.

Voor deze dag is er een all in prijs voor de traiKing , koffie/thee we vragen 15 euro per combi baas hond,extra persoon zonder hond is 5€

Leden van de NVTW krijgen €2,50 korting!
Nog geen lid, en wel graag lid worden? Dat kan d.m.v. Onderstaande link. Het eerste (lopende) jaar is gratis voor nieuwe leden.
http://nvtw.nl/lid-worden/