Wandeling Park Oikos 19 Juni

Afgelopen 19 juni hebben we vooraf aan het bezoek aan Park Oikos te Ruinen nog een wandeling is het bos gehouden om even lekker te rennen en te vliegen aangezien ze in het park zelf vast moeten.

Een leuk select groepje van eigenaren en nieuwsgierigen naar ons ras was op de wandeling afgekomen en natuurlijk op het wolfje om te bekijken.

Deze laatste werd al snel te voorschijn gehaald bij binnenkomst en de Tsjech die het Park zelf had werd ook even getoond.

Na uitvoerig het wolfje te hebben bekeken en even kennis gemaakt te hebben met de mensen die niet mee hebben gewandeld zijn we naar de wolfjes gegaan.

Die hadden meteen oog voor alles wat aan kwam lopen en een heuse aanval door de roedelleider van de Karpatenwolven was dan ook snel aanwezig.

Ook hebben we de witte wolven bekeken waar het wolfje afkomstig van was maar die hielden zich erg op de vlakte.

Enkele mensen hebben leuke spelletjes gespeeld die her en der verspreid stonden, enkelen hebben gezellig met elkaar gekletst over de honden en hoe ze het allemaal aan pakken en uiteindelijk hebben we met zn allen gezellig aan een grote tafel wat gedronken.

Al met al wel een gezellige en geslaagde middag!

Voor wie park Oikos nog wil bezoeken: ze zijn tot oktober nog geopend.

———————————————————————————————————————————-

Beste leden en niet leden

Zoals jullie misschien wel weten heeft Park Oikos te Ruinen op dit moment kleine wolfjes die bezoekers ook van dicht bij mogen bewonderen.

Het lijkt ons dan ook leuk om met een grote groep dit park nogmaals te bezoeken voordat het definitief voorbij is met nu als extra, de kleine wolfjes.

Bij deze wandeling houden wij een speurtocht door het park die voor diverse leeftijden zal zijn, met voor de winnaar een leuke prijs.

Voor de leden van de NVTW geven wij €2,50 korting op de toegangsprijs.

Wij houden de wandeling op zondag 19 juni en 13,00 uur willen wij het park betreden.

Het wandelen is op eigen risico en neem maatregelen voor honden die evt ‘lastig’ zijn zodat wij niet voor overlast zorgen aangezien wij te gast zijn. Let ook goed op je eigen hond bij honden die ‘lastig’ zijn, houdt rekening met elkaar.

Wilt u mee wandelen? Dan vragen wij u om dat kenbaar te maken voor 15 juni via volgend mail adres: nvtw.wolfhond.org@gmail.com

Meer info over park Oikos:

http://www.parkoikos.nl/